Video: slaat Gary Taubes de spijker op de kop?

Het mag geen verrassing heten dat ik geloof een hoog-vet-laag-koolhydraat dieet. Ik ben dan ook enorm blij dat ik daarbij gesteund word door een grootheid als Gary Taubes.

In onderstaande presentatie getiteld: “Why we get fat?” legt Gary (enigszins gehaast maar) haarfijn uit wat er mis is met het dieet van verreweg de meeste mensen tegenwoordig. Ook laat hij zien dat de problemen die hieruit voorkomen eigenlijk van alle (recente) tijden zijn en overal voorkomen. Zijn conclusie en zijn opbouw ernaartoe moet je echt zien. Wat mij betreft slaat Gary de spijker op de kop!

En? Heeft Gary Taubes gelijk???

Laat in een comment hieronder weten wat jouw conclusie is nadat je deze video hebt bekeken. Niet alleen ik ben erg benieuwd naar hoe jij ernaar kijkt, maar ook vele anderen die deze blog lezen en de video gezien hebben. Help elkaar aan meer inzicht en neem deel aan de discussie!

 

, , , , , , ,

2 reacties op Video: slaat Gary Taubes de spijker op de kop?

  1. meyskens f 30 december 2014 op 11:04 #

    waarom altijd dat engels in een nederlandstalig gebied hoe kun je dan mensen bereiken

    • Erwin Litsenburg 30 december 2014 op 19:49 #

      Ik snap wat je zegt. Graag zou ik willen dat er meer Nederlandse filmpjes waren met deze kwaliteit. Het is in ieder geval mijn ambitie om zelf veel informatie te gaan delen in 2015, dus hou de website in de gaten! Gr. Erwin

Geef een reactie