Gary Taubes

Video: slaat Gary Taubes de spijker op de kop?

Het mag geen verrassing heten dat ik geloof een hoog-vet-laag-koolhydraat dieet. Ik ben dan ook enorm blij dat ik daarbij gesteund word door een grootheid als Gary Taubes.

In onderstaande presentatie getiteld: “Why we get fat?” legt Gary (enigszins gehaast maar) haarfijn uit wat er mis is met het dieet van verreweg de meeste mensen tegenwoordig. Ook laat hij zien dat de problemen die hieruit voorkomen eigenlijk van alle (recente) tijden zijn en overal voorkomen. Zijn conclusie en zijn opbouw ernaartoe moet je echt zien. Wat mij betreft slaat Gary de spijker op de kop!

En? Heeft Gary Taubes gelijk???

Laat in een comment hieronder weten wat jouw conclusie is nadat je deze video hebt bekeken. Niet alleen ik ben erg benieuwd naar hoe jij ernaar kijkt, maar ook vele anderen die deze blog lezen en de video gezien hebben. Help elkaar aan meer inzicht en neem deel aan de discussie!

 

2 gedachten over “Video: slaat Gary Taubes de spijker op de kop?”

    1. Ik snap wat je zegt. Graag zou ik willen dat er meer Nederlandse filmpjes waren met deze kwaliteit. Het is in ieder geval mijn ambitie om zelf veel informatie te gaan delen in 2015, dus hou de website in de gaten! Gr. Erwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.