Van 100 naar 60 in 5 seconde met LKHV dieet!

Lees hier het hele artikel.

Zou jij dat kunnen? En zou jij er elke dag een foto van maken? Laat je reactie hieronder achter!

4 gedachten over “Van 100 naar 60 in 5 seconde met LKHV dieet!”

 1. Ja want daar ben ik mee bezig en ben nu in 2 maanden 5 kilo kwijt. Moet wel zeggen dat ik me nog steeds erg moe voel wat dus al een 5 weken het geval is. Weet je wat ik wel mis op deze en bijna elk andere website: leuke recepten ter inspiratie. Begin nu al problemen te krijgen met hevige recycling qua recepten en ik hou van verschillende smaken proeven…. Iemand tips voor recepten van anderen?

 2. Hoi, graag zou ik wat meer recepten delen. Ik ben momenteel erg druk met mijn boek over dit dieet en je zult begrijpen dat een boek schrijven erg veel tijd kost. Toch zal ik de komende tijd ook mijn best doen om recepten op te nemen. Vind je dat recepten ook in het boek moeten komen? En wat zou er nog meer in moeten komen te staan? Gr. Erwin

 3. Mijn vrouw en ik zijn een week bezig en wij zijn al elk 2,5 en 3 kg kwijt.
  De tweede dag was moeilijk, maar nu lukt het zeer gemakkelijk .
  Voor mij is het een zeer goed dieet aangezien ik hipoglisemie heb en een gluten allergie.
  Mijn maag is ok en mijn suiker is enorm stabiel .
  Super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.