eetvet.nl ondersteunt de nieuwe film “Cereal Killers 2 – Run on fat” op Kickstart

Zoals bekend geloven wij bij eetvet.nl in een dieet dat hoofdzakelijk bestaat uit gezonde vetten (dierlijk vet, zoals boter en vlees en plantaardig vet, zoals olijfolie en kokosolie). Nadat wij de eerste film “Cereal Killers” hebben ondersteund, helpen we nu hun tweede film ook op weg op Kickstarter.

De film “Cereal Killers 2 – Run on fat” wil gaan laten zien dat je met een hoog-vet-laag-koolhydraat dieet enorme topprestaties kunt leveren. En wij ondersteunen dit initiatief van harte! Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe film en klik hier voor hun Kickstarter project.

Wat zijn jouw ideeën over een hoog-vet-laag-koolhydraat dieet? Volg jij zo’n dieet? Wat zijn jouw ervaringen? Laat het ons weten in een comment hieronder!

En natuurlijk … ✔ Like ✔ Share ✔ Comment 🙂

4 gedachten over “eetvet.nl ondersteunt de nieuwe film “Cereal Killers 2 – Run on fat” op Kickstart”

  1. Ben zelf nu 13 weken bezig met LCHF. Gekregen van mijn huisarts. Ben 10 kilo kwijt en het belangrijkste: m’n bloeddruk is al flink gezakt !!! Dit was de reden dat ik hiermee begon. Heb echt meer energie ook. Is een compleet nieuwe ervaring, ook voor mij. Maar ga hier wel mee door !

    1. Leuk om te horen, H.P.! Grappig dat je dit van je huisarts hebt gekregen. Dat gebeurt bijna nooit. Heel veel succes en ik hoor graag hoe het je verder vergaat!

  2. Ben nu 10 weken bezig met heel precies volgen van LCHF. Tot nu toe geen enkel resultaat: niet in gewicht, niet in vermindering van klachten zoals veel vocht vasthouden en chronische ontsteking aan de zenuwen. Sterker nog: sinds ik dit dieet volg is mijn bloeddruk flink gestegen. Ra ra???

  3. Hoi,
    Ik ben nu 3 weken bezig hiermee (lchf) en ben ontzettend blij met deze site, wist niet dat er zo een site was en zoek al maanden de informatie in het Nederlands. Ik heb wel alle info gevonden in het Engels op youtube, ebooks etc, maar misschien kunnen jullie onder een item van lchf de Nederlandse ‘eetvet” website meegeven, want ik heb jullie echt per toeval gevonden en meteen als favoriet aangemerkt. Ik ben intussen 4 kg afgevallen en heb nog een lange weg te gaan, want er moet nog 26 kg vanaf, maar ik zit nu in de fase dat ik maar 2 maaltijden per dag kan eten zonder honger. ik zou een 1 maaltijd kunnen maar daar moet ik nog aan wennen. Ben van drie naar 2 en zal kijken wanneer ik naar die ene maaltijd ga, want eerlijk ik heb geen honger of trek gedurende de dag. Ik heb een gezin, ben 52 en ben de enige die dit dieet volg. Als ik mijn streefgewicht bereikt heb, volgt mijn man, want voor hem is het eerst zien dan geloven en aangezien ik heel veel diëten geprobeerd heb in het verleden, moet ik het nu ook eerst zien, maar geloven doe ik al, want ik voel me fantastisch echt, ik zou het een ieder aanraden. Ik heb hoge bloeddruk, maar gebruik nu een half plastablet vanwege de goede resultaten. Ik ben dus helemaal fan van dit dieet(leefwijze) en raad het echt een ieder aan. In het begin dacht ik, waarom val ik niet af, maar ik merkte op dat alles losser zat aan mijn lichaam, toen na een week begon ik elke dag wat af te vallen en ik kan je eerlijk zeggen dat is erg bemoedigend.Dus als je niet meteen afvalt let op de cm en hoe je je voelt. Dat is wat ik allemaal te zeggen heb, ga ervoor mensen!!!

    grts Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.