eetvet.nl ondersteunt de nieuwe film “Cereal Killers 2 – Run on fat” op Kickstart

Zoals bekend geloven wij bij eetvet.nl in een dieet dat hoofdzakelijk bestaat uit gezonde vetten (dierlijk vet, zoals boter en vlees en plantaardig vet, zoals olijfolie en kokosolie). Nadat wij de eerste film “Cereal Killers” hebben ondersteund, helpen we nu hun tweede film ook op weg op Kickstarter.

De film “Cereal Killers 2 – Run on fat” wil gaan laten zien dat je met een hoog-vet-laag-koolhydraat dieet enorme topprestaties kunt leveren. En wij ondersteunen dit initiatief van harte! Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe film en klik hier voor hun Kickstarter project.

Wat zijn jouw ideeën over een hoog-vet-laag-koolhydraat dieet? Volg jij zo’n dieet? Wat zijn jouw ervaringen? Laat het ons weten in een comment hieronder!

En natuurlijk … ✔ Like ✔ Share ✔ Comment 🙂

, , , , ,

2 reacties op eetvet.nl ondersteunt de nieuwe film “Cereal Killers 2 – Run on fat” op Kickstart

  1. H.P. 22 november 2014 op 15:12 #

    Ben zelf nu 13 weken bezig met LCHF. Gekregen van mijn huisarts. Ben 10 kilo kwijt en het belangrijkste: m’n bloeddruk is al flink gezakt !!! Dit was de reden dat ik hiermee begon. Heb echt meer energie ook. Is een compleet nieuwe ervaring, ook voor mij. Maar ga hier wel mee door !

    • Erwin Litsenburg 22 november 2014 op 17:25 #

      Leuk om te horen, H.P.! Grappig dat je dit van je huisarts hebt gekregen. Dat gebeurt bijna nooit. Heel veel succes en ik hoor graag hoe het je verder vergaat!

Geef een reactie